Internationale fusies en overnames

Blacktrace is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist. Wij begeleiden (middel)grote ondernemingen bij fusie- en overnametransacties en bij het aantrekken van eigen en vreemd vermogen. Wij helpen ondernemingen om een volgende fase te bereiken en begeleiden transacties op het gebied van verkoop, aankoop, management buy-out, waardebepaling, financiering en exit.

Onze opdrachtgevers zijn private equity firma’s, familiebedrijven, corporate ondernemingen en management teams. Wij zijn betrokken en hebben tijdens onderhandelingsprocessen een verantwoordelijke houding ten aanzien van aandeelhouders, management, medewerkers, afnemers, leveranciers, financiers, wederpartijen en andere betrokkenen.

› Over ons

Internationale Organisatie

Blacktrace is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij maken als belangrijke speler in het mid-market segment deel uit van een omvangrijke internationale organisatie van vergelijkbare onafhankelijke fusie- en overnamekantoren, World M&A Alliance. World M&A Alliance geeft ons en onze opdrachtgevers toegang tot internationale financiële en strategische investeringspartijen.

› Meer informatie

 • Onze sectoren
 • Zakelijke Dienstverlening
  • Zakelijke Dienstverlening

   De sector Zakelijke Dienstverlening omvat een breed scala deelsectoren zoals Business Process Outsourcing, Facilitaire Dienstverlening, Inspectie & Certificering, HR-dienstverlening, en Transport, Logistiek & Distributie.

   › Meer over zakelijke dienstverlening

   Recent transaction

   Search is een ingenieurs- en adviesbureau en levert diensten op gebied van bouwkundige- en veiligheidsinspecties, asbest-, bodem- en energieonderzoek en sloop- en duurzaamheid advies en projectmanagement › Meer informatie

 • Consumentenproducten
  • Consumentenproducten

   Blacktrace heeft ruime ervaring in de markt van consumentenproducten. De sector Consumentenproducten omvat drie belangrijke deelsectoren: Food, Leisure en Retail. Binnen Food hebben wij transacties begeleid in de consumentenvoedingsmiddelen en diervoeders. In Leisure hebben wij ervaring in de gaming en reis- & hotelbranche. In Retail hebben wij diverse ervaringen, onder meer in mode, doe-het-zelf, interieurinrichting, en winkels in huidverzorging.

   › Meer over consumentenproducten

   Recente transactie

   Felyx is de marktleider op het gebied van elektrische deelscooters in de Benelux, met >2,500 e-scooters verspreid over Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Brussel, Groningen, Delft, Eindhoven, Haarlem en Den Bosch › Meer informatie

 • Industrie
  • Industrie

   De sector Industrie is nog steeds van groot belang voor de Nederlandse economie. De laatste decennia zijn bepaalde deelsectoren verdwenen of sterk teruggelopen. Daarentegen zijn er ook nieuwe industriële bedrijven ontstaan die een belangrijke bijdrage aan de Europese economie leveren.

   › Meer over industrie

   Recente transactie

   Hurks Industrial Construction Systems is een internationale trendsetter in het bouwen met prefabbeton. Het bedrijf levert complete wind- en waterdichte constructies en heeft alle specialismen onder een dak › Meer informatie

 • Financiële Dienstverlening
  • Financiële Dienstverlening

   De sector Financiële Dienstverlening richt zich op het beheer van kapitaal, met inbegrip van vermogensbeheerders, creditcardbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, accountants, consumenten financiering, vermogensbeheerders, investeringsmaatschappijen, actuariële dienstverleners en een aantal semi-overheden.

   › Meer over financiële dienstverlening

   Recente transactie

   Triple A Risk Finance levert diensten op het gebied van actuariaat en risicomanagement aan verzekeringsmaatschappijen, pensioenuitvoerders en andere financiële instellingen › Meer informatie

 • Medische Zorg
  • Medische Zorg

   Wereldwijd staan de overheidsbudgetten voor gezondheidszorg onder druk. De vergrijzing in westerse landen zorgt daarentegen voor een toenemende vraag naar medische zorg. De aandacht voor maatschappij en mens leidt tot grotere ambities op het gebied van medische technologie.

   › Meer over medische zorg

   Recente transactie

   Centrum Mondzorg Waalre, onderdeel van Quole, is een van de grootste onafhankelijke tandartspraktijken in Nederland en biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg › Meer informatie

 • TMT
  • TMT

   De sector Technologie, Media en Telecommunicatie (TMT) kent sterke golfbewegingen, zowel structureel als cyclisch. De snelle veranderingen in telefonie, breedband, televisietechnologie en internet leiden tot kapitaalbehoeften en verschuivingen binnen de sector.

   › Meer over TMT

   Recente transactie

   EBPI is een specialist in Nederland op het gebied van gekwalificeerd berichtenverkeer. EBPI maakt de digitale informatie-uitwisseling tussen overheid, bedrijven en personen veiliger, effectiever en efficiënter › Meer informatie