Internationale fusies en overnames

Blacktrace is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist. Wij begeleiden (middel)grote ondernemingen bij fusie- en overnametransacties en bij het aantrekken van eigen en vreemd vermogen. Wij helpen ondernemingen om een volgende fase te bereiken en begeleiden transacties op het gebied van verkoop, aankoop, management buy-out, waardebepaling, financiering en exit.

Onze opdrachtgevers zijn private equity firma’s, familiebedrijven, corporate ondernemingen en management teams. Wij zijn betrokken en hebben tijdens onderhandelingsprocessen een verantwoordelijke houding ten aanzien van aandeelhouders, management, medewerkers, afnemers, leveranciers, financiers, wederpartijen en andere betrokkenen.

› Over ons

Internationale Organisatie

Blacktrace is gevestigd in ‘s-Hertogenbosch. Wij maken als belangrijke speler in het mid-market segment deel uit van een omvangrijke internationale organisatie van vergelijkbare onafhankelijke fusie- en overnamekantoren, World M&A Alliance. World M&A Alliance geeft ons en onze opdrachtgevers toegang tot internationale financiële en strategische investeringspartijen.

› Meer informatie

 • Onze sectoren
 • Zakelijke Dienstverlening
  • Zakelijke Dienstverlening

   De sector Zakelijke Dienstverlening omvat een breed scala deelsectoren zoals Business Process Outsourcing, Facilitaire Dienstverlening, Inspectie & Certificering, HR-dienstverlening, en Transport, Logistiek & Distributie.

   › Meer over zakelijke dienstverlening

   Recent transaction

   PVO International een van de grootste solarbedrijven in Europa, en verkoopt zonnepanelen, omvormers, batterijen, en bevestigingsmaterialen aan een B2B klantenbestand bestaande uit installateurs, ontwikkelaars, corporates en EPC’s › Meer informatie

 • Consumentenproducten
  • Consumentenproducten

   Blacktrace heeft ruime ervaring in de markt van consumentenproducten. De sector Consumentenproducten omvat drie belangrijke deelsectoren: Food, Leisure en Retail. Binnen Food hebben wij transacties begeleid in de consumentenvoedingsmiddelen en diervoeders. In Leisure hebben wij ervaring in de gaming en reis- & hotelbranche. In Retail hebben wij diverse ervaringen, onder meer in mode, doe-het-zelf, interieurinrichting, en winkels in huidverzorging.

   › Meer over consumentenproducten

   Recente transactie

   Zonnelux is een familiebedrijf dat sinds de oprichting in 1974 uitgegroed is tot één van de grootste aanbieders van op maat gemaakte raambekledingsproducten in de Benelux › Meer informatie

 • Industrie
  • Industrie

   De sector Industrie is nog steeds van groot belang voor de Nederlandse economie. De laatste decennia zijn bepaalde deelsectoren verdwenen of sterk teruggelopen. Daarentegen zijn er ook nieuwe industriële bedrijven ontstaan die een belangrijke bijdrage aan de Europese economie leveren.

   › Meer over industrie

   Recente transactie

   Byldis is marktleider op het gebied van industriële modulaire bouw voor hoogbouw. Dit unieke geïntegreerde bouwsysteem is het resultaat van meer dan 50 jaar ervaring in engineering, prefabbeton en geveltechniek › Meer informatie

 • Financiële Dienstverlening
  • Financiële Dienstverlening

   De sector Financiële Dienstverlening richt zich op het beheer van kapitaal, met inbegrip van vermogensbeheerders, creditcardbedrijven, verzekeringsmaatschappijen, accountants, consumenten financiering, vermogensbeheerders, investeringsmaatschappijen, actuariële dienstverleners en een aantal semi-overheden.

   › Meer over financiële dienstverlening

   Recente transactie

   Redmore Group heeft ruim 1.200 professionals in dienst die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op het vlak van Risk & Compliance, Finance & Control, projectrealisatie, procesverbetering en ERP › Meer informatie

 • Medische Zorg
  • Medische Zorg

   Wereldwijd staan de overheidsbudgetten voor gezondheidszorg onder druk. De vergrijzing in westerse landen zorgt daarentegen voor een toenemende vraag naar medische zorg. De aandacht voor maatschappij en mens leidt tot grotere ambities op het gebied van medische technologie.

   › Meer over medische zorg

   Recente transactie

   JointSphere is een Nederlands medtech bedrijf dat innovatieve, gepatenteerde medische apparatuur voor kraakbeenherstel ontwikkelt. › Meer informatie

 • TMT
  • TMT

   De sector Technologie, Media en Telecommunicatie (TMT) kent sterke golfbewegingen, zowel structureel als cyclisch. De snelle veranderingen in telefonie, breedband, televisietechnologie en internet leiden tot kapitaalbehoeften en verschuivingen binnen de sector.

   › Meer over TMT

   Recente transactie

   Vanuit Nederland is PlusPort met haar klanten over de hele wereld actief in meer dan 19 talen. Met meer dan 975.000 users bij ruim 17.000 klanten, handelt het bedrijf meer dan 3,2 miljoen getrainde uren per jaar af › Meer informatie