Onze Mensen

De ervaring leert dat succes bij het sluiten van transacties vaak in de details zit. Een combinatie van onderhandelings-vaardigheden, inlevingsvermogen, netwerk en vakkennis zijn van groot belang voor het slagen van transacties en het vergroten van de ondernemingswaarde op de korte en lange termijn.

Onze organisatie bestaat uit drie verantwoordelijkheidsgebieden: Partners verantwoordelijk voor de onderhandelingen tijdens de gehele transactie; Associates verantwoordelijk voor research en documenten; en Support verantwoordelijk voor de ondersteuning.

Wij opereren in kleine, flexibele en slagvaardige teams, waarbij de verantwoordelijke partner de transactie van begin tot eind zelf begeleidt met ondersteuning van een associate. Dit garandeert onze betrokkenheid.

Ons M&A-team spreekt diverse talen en is een van de meest ervaren en stabiele teams binnen de branche. Alle teamleden hebben uitgebreide directie-ervaring in het bedrijfsleven en specifieke opleidingen op het gebied van fusie en overname gevolgd. Wij beheersen de theorie, maar kennen vooral ook de valkuilen en juiste aanpak van de praktijk.

Onze Mensen

Wim van Acht

Wim is sinds 2016 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Wim bij Blacktrace startte, was hij 15 jaar werkzaam als corporate finance adviseur nadat hij posities als commercieel directeur bij Arcadis en als manager bij verschillende utiliteitsbedrijven heeft bekleed. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Zakelijke Dienstverlening (Detachering, Certificatie), Technologie (Medtech, ICT, Cleantech), Engineering (Technisch, Milieu), Logistiek (E-fulfilment) en Utiliteit (Water, Energie).

Wim is afgestudeerd aan de Universiteit van Wageningen (Ir. Civiele Techniek), INSEAD Business School (International Executive Program) en IN-NED (INSEAD Non-Executive Directors Program).

Esther Bos

Esther is sinds 2020 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Esther bij Blacktrace startte, was zij 15 jaar werkzaam als juriste. Zij is betrokken geweest bij diverse transacties in Consumentenproducten, Medische Zorg en Financiële Dienstverlening.

Esther is afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht (Rechten).

Wies Cornelius

Wies is sinds 2011 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Wies bij Blacktrace startte, was zij werkzaam bij een internationale handelsonderneming en een tandartsenpraktijk. Wies verzorgt de kantooractiviteiten.

Jaap Smits

Jaap is sinds 2011 werkzaam bij Blacktrace.

Voordat Jaap bij Blacktrace startte, was hij werkzaam in corporate finance en daarvoor als algemeen directeur van Schadébo, een groep handels- en productiebedrijven. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Hurks, Redmore Group en PlusPort. Zijn primaire sectorfocus ligt op Consumentenproducten, Zakelijke Dienstverlening, TMT en Industrie.

Jaap is afgestudeerd aan de Hogere Textiel School Enschede (cum laude), Erasmus Universiteit Rotterdam (bedrijfskunde) en RSM Erasmus Universiteit Rotterdam (Register Valuation).

Koen Straatman

Koen is sinds 2019 werkzaam bij Blacktrace.

Als M&A specialist focust Koen op uitvoering en ondersteuning tijdens alle fasen van het fusie en overname transactieproces. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Cenosco, Maze-One en DynApps. Zijn primaire sectorfocus ligt op Consumentenproducten, Financiële Dienstverlening en TMT.

Koen is afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen (Economie en Bedrijfseconomie) en aan de Universiteit van Tilburg met een master in Finance (cum laude). Daarnaast heeft Koen plaats genomen in verschillende besturen en commissies van zijn studentenvereniging.

Gijs van de Wetering

Gijs is sinds 2017 werkzaam bij Blacktrace.

Als M&A specialist focust Gijs op uitvoering en ondersteuning tijdens alle fasen van het fusie en overname transactieproces. Hij is betrokken geweest bij diverse transacties zoals Berghege, Abovo Media en Acknowledge. Zijn primaire sectorfocus ligt op Zakelijke Dienstverlening, Industrie en Medische Zorg.

Gijs is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg (Economie en Bedrijfseconomie) met een master in Finance (cum laude). Daarnaast is Gijs voorzitter geweest van een investeringsclub voor studenten en is hij actief geweest in meerdere commissies van zijn studievereniging.