• Bedrijf

    Triple A Risk Finance

  • SectorFinanciële Dienstverlening
  • ActiviteitRisicomanagement & actuariaat
  • Datum24 december 2014
  • LandNederland

Talent&Pro en Triple A - Risk Finance verwerven via fusie aandeel in Redmore Group

Profiel

Triple A – Risk Finance is een onafhankelijk en innovatief consultancybedrijf, gespecialiseerd op het gebied van actuariaat en risicomanagement. Triple A – Risk Finance levert oplossingen op projectbasis en advies op maat aan verzekeringsmaatschappijen, pensioenuitvoerders, overige financiële instellingen en ondernemingen met pensioenvraagstukken. De dienstverlening van Triple A – Risk Finance wordt gekenmerkt door een zeer hoge mate van kwaliteit bij een flexibele en praktische aanpak. Binnen Triple A – Risk Finance zijn circa 70 consultants, actuarissen en risk managers werkzaam.

Talent&Pro is binnen Nederland de markt leidende totaalpartner op het gebied van detachering, projecten en advies in de financiële dienstverlening. Talent&Pro is al 15 jaar actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioen- en levenbranche en het actuariaat. Binnen deze sectoren zijn meer dan 700 interim-specialisten werkzaam in zowel operationele als strategische functies. Hoogopgeleide toptalenten en professionals die actief bijdragen aan efficiënte bedrijfsvoering en werkprocessen – en daarmee de resultaten – van financiële dienstverleners. Talent&Pro werkt voor alle grote financiële instellingen in Nederland.

De Redmore Group wil met de combinatie van Talent&Pro en Triple A – Risk Finance gehoor geven aan de vraag naar totaaloplossingen. Volgens de partijen vragen technologische ontwikkelingen in combinatie met de sterkere behoefte aan pragmatische inzet van specialisten en de steeds zelfstandiger wordende consument om structurele veranderingen. Rob Kluyt, CEO van Redmore Group: “De Redmore Group is geboren uit de marktbehoefte aan slimmere en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan een efficiënte operatie. Met de combinatie van onze mensen en consultancyoplossingen kunnen wij ondersteuning bieden aan de financiële sector en large corporates.”

Volgens Roel van Besouw, Managing Partner van Triple A – Risk Finance, is met de oprichting van de Redmore Group het beste van twee werelden samengebracht. “Enerzijds behouden we als Triple A onze eigen unieke positie in de markt en anderzijds biedt de samenwerking grote kansen om met Talent&Pro innovatieve totaaloplossingen te bieden voor alle financiële instellingen in Nederland.”

Synergie met nieuwe divisie - Onder de vlag van de Redmore Group richten Talent&Pro en Triple A – Risk Finance begin 2015 een nieuwe divisie op. Deze nieuwe divisie weerspiegelt de synergie tussen beide partijen en gaat gezamenlijke proposities voor onder andere software, business IT, outsourcing en consulting aanbieden. Zo bundelen beide bedrijven de krachten van specifieke expertise en technische slagkracht.

Persinformatie

Voor meer informatie: Triple A - Risk Finance en Redmore Group