Over Ons

Blacktrace is een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist, gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Wij begeleiden ondernemingen bij verkoop, aankoop, management buy-out, waardebepaling, financiering en exit. De transactiewaarde van deze ondernemingen ligt tussen €25 miljoen en €250 miljoen. Onze focus op en expertise van Nederlandse ondernemingen en marktsituaties worden ondersteund door onze deelname in een internationaal netwerk van vergelijkbare kantoren. Daarmee zijn wij inmiddels een belangrijke speler in de Nederlandse mid-market.

Blacktrace richt zich vooral op de volgende sectoren: Zakelijke Dienstverlening, Consumentenproducten, Industrie, Financiële Dienstverlening, Medische zorg, en TMT. Binnen deze sectoren beschikken wij over specifieke sectorkennis. Daarmee zijn wij in staat een belangrijke bijdrage te leveren tijdens fusie- en overnametransacties. Wij zijn betrokken en hebben tijdens onderhandelingsprocessen oog voor de belangen van aandeelhouders, management, medewerkers, afnemers, leveranciers, financiers, wederpartijen en andere betrokkenen.

Blacktrace heeft een sterk trackrecord in de Nederlandse mid-market. Met de jarenlange ervaring van ons team hebben wij transacties afgerond met een totaalwaarde van meer dan €2,5 miljard. Onze teamleden zijn verantwoordelijk voor diverse internationaal bekende transacties, met zowel strategische partijen als private equity firma’s.

Blacktrace is betrokken, helder en pragmatisch. Ons team transactiespecialisten leeft zich in de situatie van de opdrachtgever in en met onze vakkennis en uitgebreide netwerk komen wij op een pragmatische manier tot een succesvolle transactie.

"Alles draait om u."

We komen snel tot de kern. Onze ambitie is uw transactie succesvol af te ronden. Want alles draait om u en om het beste resultaat.