Maatschappelijke Verantwoordelijkheid

Bij Blacktrace geloven wij dat een verantwoorde en respectvolle benadering hand in hand gaat met zakelijk succes. Wij begeleiden transacties voor en met grote beursgenoteerde en niet-beursgenoteerde ondernemingen en private equity firma’s. Veel van deze bedrijven hebben gedragscodes op het gebied van maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemen. Zij beoordelen ons nauwkeurig op onze manier van werken, en we zijn ons er altijd van bewust dat onze reputatie afhankelijk is van hun beoordeling.

Blacktrace wil de brug vormen naar het tot stand brengen van sterkere, meer winstgevende ondernemingen, en daarbij korte- en langetermijnwaarde voor onze opdrachtgevers en wederpartijen creëren. Wij denken dat een verantwoorde benadering ten aanzien van ondernemingen, hun medewerkers, leveranciers, afnemers, aandeelhouders, financiers, de wederpartij, het milieu en de samenleving nationaal en internationaal, een belangrijk deel van ons succes is. Wij streven ernaar altijd integer te zijn en beschermen onze reputatie van betrouwbaar, helder en transparant. Blacktrace streeft naar langetermijnrelaties gebaseerd op vertrouwen en resultaat.

Blacktrace houdt zich aan de wetgeving omtrent fusies en overnames en hanteert de gedragscodes van diverse beroepsorganisaties zoals NIRV (Nederlands Instituut voor Register Valuators) en NVP (Nederlandse Vereniging van Participatiemaatschappijen).