• Bedrijf

    Met de oprichting van de Redmore Group slaan Talent&Pro en Triple A – Risk Finance vandaag officieel de handen ineen. De partijen, beide actief in het bank- en verzekeringswezen, de pensioenbranche en het actuariaat van vele grote financiële instellingen, waren sinds dit voorjaar met elkaar in gesprek over een mogelijke samenwerking. Met de bundeling willen Talent&Pro en Triple A – Risk Finance inspelen op de ontwikkelingen en behoeften van de financiële markt.

  • SectorNews
  • Activiteit
  • Datum15 december 2014
  • Land

Talent&Pro en Triple A - Risk Finance verwerven via fusie aandeel in Redmore Group

Profiel

De Redmore Group wil met de combinatie van Talent&Pro en Triple A – Risk Finance gehoor geven aan de vraag naar totaaloplossingen. Volgens de partijen vragen technologische ontwikkelingen in combinatie met de sterkere behoefte aan pragmatische inzet van specialisten en de steeds zelfstandiger wordende consument om structurele veranderingen. Rob Kluyt, CEO van Redmore Group: “De Redmore Group is geboren uit de marktbehoefte aan slimmere en resultaatgerichte oplossingen die bijdragen aan een efficiënte operatie. Met de combinatie van onze mensen en consultancyoplossingen kunnen wij ondersteuning bieden aan de financiële sector en large corporates.”

Volgens Roel van Besouw, Managing Partner van Triple A – Risk Finance, is met de oprichting van de Redmore Group het beste van twee werelden samengebracht. “Enerzijds behouden we als Triple A onze eigen unieke positie in de markt en anderzijds biedt de samenwerking grote kansen om met Talent&Pro innovatieve totaaloplossingen te bieden voor alle financiële instellingen in Nederland.”

Synergie met nieuwe divisie - Onder de vlag van de Redmore Group richten Talent&Pro en Triple A – Risk Finance begin 2015 een nieuwe divisie op. Deze nieuwe divisie weerspiegelt de synergie tussen beide partijen en gaat gezamenlijke proposities voor onder andere software, business IT, outsourcing en consulting aanbieden. Zo bundelen beide bedrijven de krachten van specifieke expertise en technische slagkracht.

Behoud van duidelijk eigen profile - Talent&Pro en Triple A – Risk Finance opereren als zelfstandige organisaties met eigen merknaam, eigen vestigingen en (marketing-)activiteiten onder de vleugels van de Redmore Group.

Persbericht

Meer informatie: Talent&Pro