• Bedrijf

    Goldfish ICT

  • SectorTMT
  • ActiviteitSAP based IT consultancy
  • Datum02 juni 2017
  • LandJapan - Duitsland - Nederland

Japanse beursgenoteerde NTT DATA Business Solutions itelligence neemt Goldfish ICT over

Profiel

Goldfish ICT is een ambitieus, middelgroot consultancybureau. Diensten variëren van implementatie- en optimalisatieprojecten tot applicatie management en hosting. Het bedrijf focust op middelgrote en grote klanten in de sectoren food & agro, life sciences, groothandel en zakelijke dienstverlening en heeft een succesvol track-record in zowel on-premise als cloud-gebaseerde projecten. Goldfish ICT is een erkend SAP Expertise Partner en Value Added Reseller. Het Duitse itelligence group, onderdeel van NTT DATA Business Solutions, is een markt leidende, internationale full-service provider op gebied van SAP oplossingen en telt meer dan 5.800 hooggekwalificeerde medewerkers in 24 landen. Itelligence is SAP Hybris Gold Partner en wereldwijd Value Added Reseller en heeft meerdere awards gewonnen. Itelligence is een SAP gecertificeerde aanbieder van cloud diensten en hosting diensten voor SAP HANA® Enterprise Cloud en is SAP Platinum Partner. Het bedrijf realiseert wereldwijd complexe projecten op basis van SAP-omgevingen. Diensten variëren van consulting en licentieverlening tot applicatie management, hosting en gepatenteerde, branche specifieke oplossingen. In 2016 behaalde itelligence een omzet van EUR 778 miljoen.

NTT DATA is een wereldwijde IT-innovator die door technologie gedreven diensten en producten levert aan klanten over de hele wereld en circa EUR 13 miljard omzet genereert. NTT DATA is actief op gebied van systeemintegratie, netwerksystemen en daaraan gerelateerde diensten. Itelligence, onderdeel van NTT DATA Business Solutions, is een internationale full-serviceprovider op gebied van SAP-oplossingen met globale, regionale en lokale capaciteiten en competenties. Met deze acquisitie versterkt het markt leidende SAP-consulting bedrijf voor de SME-markt haar marktpositie in de Benelux regio nog verder. Beide organisaties zullen profiteren van deze transactie doordat itelligence enerzijds haar marktpositie verbreed in de Benelux-landen en Goldfish ICT toegang krijgt tot de uitgebreide SAP expertise die aanwezig is binnen itelligence. Norbert Rotter, CEO van NTT DATA Business Solutions itelligence: “

Met Goldfish ICT versterken we onze aanwezigheid in de Benelux-regio. We krijgen toegang krijgen tot interessante, snelgroeiende klanten, met name in de farmaceutische industrie en de life science- en agrarische sectoren. Het SAP-portfolio van itelligence kan in deze marktsegmenten zorgen voor een enorm innovatiepotentieel voor onze nieuwe Benelux-klanten. We zijn blij met de knowhow van de Goldfish-collega’s, die we in de toekomst wereldwijd gaan inzetten.” Michael Dorin, CFO van NTT DATA Business Solutions itelligence: “Met de acquisitie van Goldfish ICT volgen we ons strategische doel om een markt leidende SAP-partner te zijn in elk van onze belangrijkste doelmarkten. We verwachten nu een significante omzetgroei te gaan zien in aantrekkelijke groeisectoren in de Benelux." 

Persinformatie 

Voor meer informatie: Goldfish ICT en itelligence