• Bedrijf

    Quole

  • SectorMedische Zorg
  • ActiviteitMedische kliniek
  • Datum31 maart 2023
  • LandDuitsland - Nederland

Duitse Weight Doctors neemt gespecialiseerde medische kliniek Quole over

Profiel

Quole Medisch Centrum Waalre is een kliniek voor gespecialiseerde medische zorg. Met een persoonlijke benadering in een ontspannen omgeving en door het wegnemen van tijdsdruk biedt Quole patiënten een uitstekende ervaring, zoals ook blijkt uit voortreffelijke tevredenheidsscores. Het hoogwaardig medisch personeel van de kliniek is onder andere gespecialiseerd in orthopedie, plastische chirurgie, cosmetische geneeskunde, dermatologie en algemene chirurgie. In de kliniek wordt zowel verzekerde als onverzekerde zorg aangeboden. Er zijn circa 45 medisch specialisten bij Quole werkzaam. De moderne kliniek is in 2006 gebouwd en is strategisch gevestigd in groeiregio Eindhoven.

Weight Doctors is een medische onderneming volledig gespecialiseerd in oplossingen voor gewichtsverlies. Met minimaal invasieve behandelingen voor tijdelijke en permanente maagverkleining wordt een blijvende afname in lichaamsgewicht gerealiseerd zonder diëten, operaties, of een jojo-effect. Weight Doctors verandert mensen tot de mooiste versie van zichzelf. Na een start in Dortmund, voegt het bedrijf met deze overname een Nederlandse kliniek toe aan haar 10 vestigingen in Duitsland en 2 in Zuid-Afrika gevestigde locaties. Weight Doctors is gelieerd aan Westfalen Klinik, een Duitse keten van medische klinieken gericht op plastische en esthetische chirurgie, anti-veroudering, haartransplantaties, gewichtsverlies en overige gespecialiseerde medische behandelingen.

Weight Doctors ziet Quole als een springplank om de activiteiten in de Nederlandse markt op te schalen. Het huidige zorgaanbod wordt blijvend aangeboden door het bestaande medisch personeel van de kliniek. Daarnaast streeft Weight Doctors ernaar haar gewichtsverliesactiviteiten in Nederland te vergoten en de nummer 1 aanbieder van medische gewichtsoplossingen in de Nederlandse markt te worden. De wereldwijde uitbreiding van Weight Doctors wordt bovendien voortgezet met beoogde kliniekopeningen in meerdere landen later dit jaar.

Press release

Voor meer informatie: Quole en Weight Doctors