• Bedrijf

    VIVISOL

  • SectorMedische Zorg
  • ActiviteitMedische facilitaire thuiszorg
  • Datum08 mei 2014
  • LandNederland - Italië

Blacktrace adviseert VIVISOL bij waardering IP-rechten en verhanging AIRSOL naar Italiaanse SOL Group

Profiel

VIVISOL, lid van de SOL Group, is actief op het gebied van medisch facilitaire thuiszorg. VIVISOL verzorgt curatieve en palliatieve therapieën in de thuissituatie. Dit maakt VIVISOL een ‘Homecare Service Provider" met de focus op het verbeteren van de levenskwaliteit van chronische patiënten. De dienstverlening omvat o.a. zuurstof-, OSAS- en aërosoltherapie, beademing, voeding en monitoring. VIVISOL is actief in vooraanstaande Europese landen zoals Oostenrijk, België, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Italië, Nederland, Slovenië, Spanje en het Verenigd Koninkrijk. In totaal zijn er meer dan 40 VIVISOL vestigingen.

De SOL Group werd in 1927 opgericht voor productie, research en marketing van technische, pure en medische gassen gericht op de medische thuiszorg. Tegenwoordig is SOL Group een multinational met bedrijven in 21 Europese landen en India, een omzet van 600 miljoen euro in 2013 en een personeelsbestand van meer dan 2.600 medewerkers.

Blacktrace heeft Vivisol geadviseerd bij de waardering van de IP-rechten en het verhangen van AIRSOL naar Italiaanse moederbedrijf SOL Group.

Voor meer informatie: VIVISOL