Jaarlijkse conferentie World M&A Alliance

09 februari 2021

In maart 2021 organiseert World M&A Alliance haar jaarlijkse conferentie. Aanvankelijk gepland in Parijs, Frankrijk, is in verband met Covid-19 voor het tweede jaar op rij besloten de conferentie digitaal te organiseren. In korte tijd is het netwerk gegroeid tot meer dan 20 locaties wereldwijd, meer dan 175 sector specialisten en een track record van meer dan 1.500 transacties. Sector specialisten werken via World M&A Alliance nauw samen op cross-border fusie- & overname en corporate finance projecten.

 

Recent is het gerenommeerde Spaanse M&A adviesbureau Arcano Partners onderdeel geworden van World M&A Alliance. De sterke en langdurige relaties die bestaan tussen lokale markten en het diepgaande begrip van culturele en juridische verschillen tussen landen stelt ons in staat om de beste kansen in de markt te vinden en te kunnen benutten. Verschillende toonaangevende bedrijven en investeerders zullen de conferentie bijwonen. Klanten die op zoek zijn naar acquisities, investeerders of strategische kopers kunnen profiteren van de kennis van de sector teams en het wereldwijde netwerk.

 

Indien u specifieke verzoeken heeft die wij tijdens de conferentie zouden moeten bespreken met de aldaar aanwezige M&A professionals, kunt u contact opnemen met Jaap Smits (telefonisch via +31 (0) 85 043 11 48).