• Bedrijf

    Maze-One

  • SectorTMT
  • ActiviteitMarketplace agency
  • Datum16 september 2021
  • LandZuid Afrika - Nederland

Zuid Afrikaanse Incubeta neemt marketplacespecialist Maze-One over

Profiel

Maze-One is een full-service marketplace agency, dat merken ondersteunt bij het opbouwen en onderhouden van een winstgevende relatie met Amazon, bol.com, Zalando, ManoMano en andere marketplaces. Maze-One biedt end-to-end platform management en consultancydiensten, beschermt merken en intellectuele eigendommen, en ondersteunt de internationale groei van klanten. Vanuit kantoren in Amsterdam, Kopenhagen, Londen, Stockholm en Oslo bedient Maze-One ruim 140 klanten in 8 landen.

Incubeta is een digitale marketinggroep, gericht op het versnellen van groei bij klanten. Met een internationaal team van 440 ontwerpers, denkers, makers en doeners heeft het een sterke expertise op het gebied van marketing, technologie, data en creatie. Incubeta heeft 18 kantoren wereldwijd. Het combineert op maat gemaakte, lokale digitale oplossingen met mondiale kennis om groei bij klanten te realiseren. Incubeta heeft ruim 20 jaar ervaring in het digitale landschap.

Maze-One wordt onderdeel van Incubeta en vergroot daarmee het wereldwijde team met meer dan 50 getalenteerde experts. Deze overname biedt Incubeta klanten end-to-end digital commerce-ondersteuning. De groei die de Maze-One specialisten realiseren versterkt Incubeta’s digitale expertise en bevestigt de positie als duurzame groeipartner.

Incubeta Group CEO Lars Lehne: “Dit is een waardevolle overname die ons de mogelijkheid biedt nog meer controle over de customer journey te nemen. We hebben nu een nog sterkere basis om de groei van retailers te doen toenemen. Deze overname opent een hele nieuwe wereld van diensten en producten voor onze klanten. Bovendien is het een bevestiging van onze eigen onafgebroken groei. We streven er continu naar een zo compleet en innovatief mogelijke propositie aan te bieden.”

Tim van der Bilt, oprichter en CEO van Maze-One: “We kunnen we ons bedrijf naar het volgende niveau tillen door ons aan te sluiten bij Incubeta. Zo hebben we nu toegang tot digitale marketingdiensten van het allerhoogste niveau. Onze klanten zullen profiteren van de expertise die het Incubeta team met zich met mee brengt.”

Maze-One wordt onderdeel van de Incubeta merknaam en Tim van der Bilt zal het bedrijf blijven leiden als CEO.

Persbericht

Voor meer informatie: Maze-One en Incubeta