• Bedrijf

    Van Diermen Masterbakers heeft AA Bakeries overgenomen. De overname biedt Van Diermen de mogelijkheid om haar internationale groei te voort te zetten en past binnen de acquisitie strategie. Jan Hilbert van Diermen, CEO en oprichter van Van Diermen Masterbakers: “Deze overname biedt ons de mogelijkheid om aan de wereldwijd groeiende vraag naar onze producten te kunnen voldoen en tevens vergroot het direct onze productiecapaciteit terwijl de kwaliteit waar we voor staan gewaarborgd blijft.” In Van Diermen heeft AA Bakeries een strategische partner gevonden voor de volgende fase van groei. De familie Van Herpen, oprichter van AA Bakeries, zal bij de bedrijfsvoering betrokken blijven.

  • SectorNews
  • Activiteit
  • Datum29 april 2016
  • Land

Van Diermen Masterbakers neemt AA Bakeries over

Profiel

AA Bakeries, gevestigd te Born, is een industrieel bakkersbedrijf dat kwalitatief hoogwaardig gebak produceert voor het wholesale en retail kanaal. De geschiedenis van bakkerij Van Herpen gaat 80 jaar terug. Het bedrijf heeft door de jaren heen een leidende positie in de Nederlandse markt opgebouwd en heeft een zeer sterke reputatie in de productie van (diepgevroren) soezen en éclairs. AA Bakeries organiseert de complete keten, van productontwikkeling en productie tot marketing, distributie en merchandising.

Van Diermen Masterbakers, gevestigd te Spakenburg, is ’s werelds grootste producent van soesproducten en minigebak. Sinds de oprichting in 1992 is Van Diermen uitgegroeid tot een van de leidende industriële bakkerijen in de wereld. Van Diermen levert haar producten aan Retail en Foodservice klanten in meer dan 50 landen, heeft meer dan 130 werknemers en produceert ruim 100.000 slagroomsoesjes per uur. Van Diermen innoveert continue, waarvan glutenvrije soesjes het meest recente voorbeeld zijn.

Persbericht

Meer informatie: AA Bakeries