• Bedrijf

    Poly Products

  • SectorIndustrie
  • ActiviteitVezelversterkte producten
  • Datum04 september 2019
  • LandNederland

Starline Group neemt Poly Products, specialist in vezelversterkte producten, over

Profiel

Poly Products is synoniem voor composieten. Sinds 1969 is de onderneming specialist in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Belangrijke afzetmarkten zijn bouw, industrie, maritiem, wellness en transport. Zo levert Poly Products oplossingen voor bijvoorbeeld duikboten, superjachten, patrouillevaartuigen, treinen, bruggen en gebouwen. Poly Products beschikt over een omvangrijke 3D printer.

Starline werkt vanuit de passie om zwem- en wellnessgenot te vergroten. Om dat te bereiken ontwikkelt, ontwerpt, produceert en distribueert Starline Group sinds 1973 Monoblock® prive?-zwembaden, Roldeck® zwembadafdekkingen en diverse producten voor de zwembadtechniek. Voor het vervaardigen van de producten maakt de onderneming uitsluitend gebruik van componenten van A-merken en gecertificeerde leveranciers. Omdat de productie volledig in eigen beheer is, kan de kwaliteit bewaakt worden en wordt de gebruiker een sterke garantie geboden. Hierdoor kunnen klanten zorgeloos genieten van hoogwaardige producten van topkwaliteit.

Starline Group is de oudste en enige Nederlandse producent van zwembaden, spa's en afdekkingen en is sinds 1973 gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren van Monoblock® prive?- zwembaden, Roldeck® zwembadafdekkingen en diverse producten voor de zwembadtechniek.

Poly Products is sinds 1969 gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van vezelversterkte producten en constructies. Binnen verschillende marktsegmenten zoals bouw, industrie, maritiem, wellness en transport worden complexe constructies van composiet vervaardigd. Een voorbeeld zijn de gevelpanelen van 'The Rock' aan de zuidas in Amsterdam

"Wij zijn verheugd een bedrijf met een ijzersterke reputatie toe te kunnen voegen aan onze groep. De producten die Poly Products levert, vullen ons portfolio uitstekend aan. En bovenal geloven wij in de productie in Nederland, waar wij innovatieve en hoge kwaliteit producten kunnen maken”, zeggen Stan van Gansewinkel en Victor de Vries van Starline Group.

"De bedrijfsfilosofie van Starline Group sluit naadloos aan op onze toekomstvisie. De markt van composieten verdubbelt de komende 10 jaren van 1 miljard naar 2 miljard euro. Composieten zijn sterker, lichter, duurzamer, wat ze bij uitstek geschikt maakt voor toepassingen in de vervoers-, lucht- en ruimtevaart-, maritieme- en bouwsector. Wij zien ernaar uit ons bedrijf verder te ontwikkelen samen met Starline Group”, aldus Jan Schrama, directeur van Poly Products.

Persbericht

Voor meer informatie: Poly Products en Starline Group