• Bedrijf

    DynApps

  • SectorTMT
  • ActiviteitOpen source bedrijfssoftware
  • Datum12 juli 2021
  • LandBelgië

Open source software specialist DynApps overgenomen door Green Park Investment Partners

Profiel

DynApps ondersteunt klanten in hun digitale transformatie met open source business applicaties. Het bedrijf is gespecialiseerd in het gebruik van Odoo. Met een gecombineerd team van werknemers met een bedrijfs- en technische achtergrond, biedt het consulting, bedrijfsproces analyse, business applicatie design en implementatie, business intelligence, hosting en support diensten. Als een van de ‘early adopters’ van Odoo heeft het inmiddels al meer dan 10 jaar een Gold partnership. Het bedrijf heeft samen met Odoo een buitengewone groei doorgemaakt. DynApps is de grootste Odoo-specialist in Europa, met klanten verspreid over België en Nederland.

Odoo is een veelbelovende uitdager van conventionele alternatieven als Microsoft, SAP en Oracle, met toegankelijke, flexibele en aantrekkelijk geprijsde open source business applicaties. Odoo integreert oplossingen voor verschillende bedrijfsprocessen in één samenhangend platform. Het aanbod bestaat onder andere uit ERP, CRM, e-commerce, accounting, projectmanagement, HRM, business intelligence, PoS, en e-learning tools.

Green Park Investment Partners is een investeringsmaatschappij met kantoren in België en Nederland. Het investeert in kleine en middelgrote ondernemingen in de Benelux. Sinds de oprichting in 2010 heeft Green Park een sterk track record gebouwd in digitalisering en HR. De investeringsportfolio bestaat onder andere uit Bartosz, KPS, Effectis, BOEMM, Vander Elst en SMS-Timing.

Met deze transactie wil DynApps de groei en ontwikkeling als wereldwijd leidende Odoo partner doorzetten. Via organische groei en door overnames van andere marktpartijen wil DynApps het team van Odoo specialisten verder uitbreiden, het klantenbestand in bestaande markten vergroten, nieuwe segmenten en gebieden betreden, en het dienstenaanbod op het Odoo platform verbreden.

Persbericht

Voor meer informatie: DynApps en Green Park Investment Partners