• Bedrijf

    Summerlane Investments

  • SectorZakelijke Dienstverlening
  • ActiviteitTurf en biomassa productie
  • Datum25 augustus 2017
  • LandNederland

Blacktrace adviseert over waardering van Summerlane Investments

Profiel

Summerlane Investments is een internationale groep van bedrijven gespecialiseerd in de productie, handel en verkoop van turf en biomassa producten. Summerlane Investments heeft meerdere exclusieve turf extractie Velden in Duitsland en Zweden, en de meeste producten worden verkocht in Nederland en Duitsland, via verschillende gespecialiseerde dochterondernemingen.

Daarnaast is de groep via haar dochterondernemingen actief in meerdere aanpalende segmenten, zoals een groothandel in hoveniersproducten (Intervema), productie van briquette en dierenvoeding, en het op de markt brengen van biomassa en biomassa systemen (Gustav Bio Heat).

Summerlane Investments is eigendom van de familie Van Berckel. De familie wilde de mogelijkheden en gevolgen van eventuele wijzigingen in de eigendomsstructuur evalueren.

Blacktrace heeft de aandeelhouders van Summerlane Investments geadviseerd over de ondernemingswaarde en de aandelenwaarde middels de discounted cashflow methode en een multiple analyse. Ieder bedrijfsonderdeel is individueel gewaardeerd.

Voor meer informatie: Summerlane Investments