• Bedrijf

    Scafom-Rux

  • SectorIndustrie
  • ActiviteitSteiger- & ondersteuningssystemen
  • Datum13 september 2013
  • LandNederland - België - Canada

Bankenconsortium verstrekt Scafom-Rux groeifinanciering

Profiel

Scafom-rux heeft meer dan 40 jaar ervaring in de wereld van steigerproductie, steigerbouw, bekisting en ondersteuning. Het concern heeft wereldwijd eigen productievestigingen en kantoren in 13 verschillende landen. Daarnaast heeft het concern contacten en waardevolle relaties in vrijwel alle geografische markten. Hierdoor is Scafom-rux aanwezig in de landen met de belangrijkste strategische bouwlocaties zoals China, Zuid-Amerika, Canada, Verenigde Staten en Duitsland.

Scafom-rux heeft een kwalitatief hoogwaardig en uitgebreid product portfolio, een hoog kennisniveau, eigen engineering-specialisten en een service- en klantgerichte houding. Deze combinatie staat garant voor de oplossing van elk vraagstuk op het gebied van steigers en ondersteuning.

In het kader van de sterke groei die het concern wereldwijd doormaakt, heeft een consortium van sterk internationaal opererende banken een groeifinanciering verstrekt. Het pakket leningen is verstrekt in de vorm van een club deal door Nederlandse, Belgische en Canadese banken.

Voor meer informatie: Scafom-rux