• Bedrijf

    B&M Consulting

  • SectorFinanciële Dienstverlening
  • ActiviteitPerformance management
  • Datum27 augustus 2012
  • LandBelgië

B&M en Delaware Consulting tekenen strategische samenwerking

Profiel

B&M is de Europese pionier in Performance Management, een overkoepelende term voor strategisch management, accounting en controle management, management van de kosten en de rentabiliteit en strategisch risicomanagement. B&M ondersteunt vooruitdenkende organisaties uit verschillende industriële sectoren om uit te groeien tot succesvolle, strategisch georiënteerde bedrijven. Door zijn goede inzicht in de kost en de rentabiliteit van producten, dienstverlening en klanten levert B&M zijn klanten de gedetailleerde informatie die ze nodig hebben om de juiste beslissingen en de juiste strategische maatregelen te nemen.

Delaware Consulting verschaft geavanceerde oplossingen die gebaseerd zijn op platformen die hun functionaliteit al bewezen hebben zoals SAP, Microsoft en OpenText. Delaware gelooft in een “gLokale” aanpak die gebaseerd is op de geslaagde combinatie van lokaal ondernemerschap en een globale visie en samenwerking. Met vestigingen in België, China, Frankrijk, Luxemburg, Nederland, Singapore en de Verenigde Staten is Delaware Consulting sterk internationaal vertegenwoordigd en kan het zo continuïteit en flexibiliteit aan zijn klanten aanbieden.

“B&M zal zich blijven toeleggen op het ontwikkelen van een doordacht leadership in het domein van Performance Management, aangezien al gebleken is dat dit een cruciaal, concurrentieel voordeel is. Het in de praktijk brengen van BI/Performance Management mislukt vaak omdat het niet als een management proces is geïntegreerd. De combinatie van de vooruitstrevende technieken en methodologieën van B&M en de uitmuntende implementatiecompetenties van Delaware is een garantie voor baanbrekende resultaten”, zegt Thierry Bruyneel, Managing Partner bij B&M.

“Dit partnerschap versterkt onze strategische uitvoeringscapaciteit en brengt IT en business nog meer op één lijn. Delaware Consulting creëert zo meerwaarde uit het doordachte leadership en de beproefde methodologieën van B&M, wat onze vaardigheid om strategisch georiënteerde business oplossingen te leveren nog verbetert en waardoor we bij onze klanten nog meer voelbare verbeteringen in performance tot stand kunnen brengen”, zegt Jan Delaere, Managing Partner bij Delaware Consulting.

Voor meer informatie: Delaware Consulting