World M&A Alliance jaarlijkse conferentie 2022

25 oktober 2022

Afgelopen september heeft de jaarlijkse World M&A Alliance conferentie wederom plaatsgevonden. Deelnemers van meer dan 20 wereldeconomieën waren aanwezig en iedere partnerfirma was vertegenwoordigd. Dit jaar vond de conferentie plaats in Nederland. Het driedaagse evenement bleek de uitgelezen kans om onze langetermijn relaties verder aan te halen, wereldwijde M&A trends te bespreken, en bovenal gerichte dealkansen te bespreken. 

Als een gevolg van Covid-19 gerelateerde beperkingen was dit de eerste fysieke WMAA conferentie sinds de 2019 editie in India. Hoewel er online alternatieven geörganiseerd zijn in 2020 en 2021, en partners elkaar op dagelijkse basis spreken, heeft de conferentie opnieuw bewezen dat het persoonlijk gesprek ongeëvenaard is en van vitaal belang voor het bevorderen van relaties en internationale samenwerkingen.

Deze jaarlijks terugkerende bijeenkomst, tezamen met het voortdurend groeiende aantal onderlinge transacties, toont het succes van de internationaal geïntegreerde organisatie die World M&A Alliance het afgelopen decenium geworden is, en bewijst de toegevoegde waarde voor alle partnerfirma's, en bovenal, hun cliënten.