Netherlands - Independent M&A Advisory Firm of the Year 2020

20 juni 2020

ACQ Global heeft Blacktrace in 2020 voor het achtste opeenvolgende jaar benoemd tot "Netherlands - Independent M&A Advisory Firm of the Year". 

ACQ heeft wederom gezocht naar de meest opmerkelijke ondernemingen en individuele professionals op het gebied van fusies en overnames binnen de publieke en private sector over de hele wereld.

Sinds 2008 zijn de ACQ Global Awards prestigieuze erkenningen binnen de wereldwijde M&A sector. ACQ hanteert een volledig onafhankelijk nominatieproces waarbij de award winnaars worden gekozen door de markt en de lezers.

“Elk jaar proberen we hun hulp bij het herkennen van de marktleiders, eminente personen, voorbeeldige teams en onderscheidende bedrijven, die naar onze mening de benchmark van prestaties vormen en de beste praktijken uitoefenen binnen een verscheidenheid van gebieden - en elk jaar, wenden we ons tot onze lezers om te helpen bij het streven naar een steeds breder spectrum aan diensten, markten, industrieën en organisaties die de sector dient te erkennen. Uitzonderlijke individuen, teams en bedrijven uit de hele wereld vertegenwoordigen het allerbeste binnen hun vakgebied en verdienen echt de onderscheiding van het zijn van een ACQ Award winnaar." zei Jake Robson, hoofdredacteur van ACQ.

Voor meer informatie: ACQ5 Global Awards 2020